Stagemaster s. r. o. /Novinky /Rok 2023 v rytmu STAGEMASTER: Od lokálních akcí po velkolepé koncerty

Blog

Rok 2023 v rytmu STAGEMASTER: Od lokálních akcí po velkolepé koncerty

STAGEMASTER v roce 2023 prokázal svou flexibilitu a technické zdatnosti při zajišťování široké škály hudebních událostí. Od intimních klubových akcí po rozsáhlé festivaly, tento rok byl plný hudebních zážitků a profesionálních úspěchů.

Různorodost a profesionalita

Za rok 2023 se STAGEMASTER podílel na více než 100 akcích, ať už šlo o koncerty známých jmen jako Arakain, Doga, Rybičky 48, nebo Olympic, či menší lokální akce. Každá z nich si vyžádala jedinečný přístup a technické řešení, které STAGEMASTER s bravurou zvládl.

Klíčové momenty roku

Mezi nejdůležitější momenty roku patřily bezesporu koncerty skupiny Olympic v Home Credit Areně v Liberci a O2 aréně v Praze. Tyto události jasně demonstrovaly schopnost STAGEMASTER pracovat na velkých scénách s vysokými nároky na kvalitu zvuku a osvětlení.

Spolupráce a festivaly

Nedílnou součástí roku 2023 byla i spolupráce na festivalech, jako Metalfest v Plasech a Sázava Fest. STAGEMASTER zde zajišťoval nejen techniku, ale aktivně se podílel i na organizaci a hladkém průběhu celých akcí.

Rok plný výzev a úspěchů

Rok 2023 byl pro STAGEMASTER rokem plným výzev, ale i značných úspěchů. Jsme hrdí na to, že jsme mohli být součástí tolika výjimečných hudebních zážitků a děkujeme všem, kteří nám v naší práci důvěřovali. Těšíme se na další rok plný hudby a společných úspěchů!

No Comments

Leave a Reply